Scroll Top

Lån af gæsteværelser V1 og V2

Booking – betaling – nøgler: Det er fælleshusudvalget der står for udlån af værelser.

Fælleshusets gæsteværelser og badeværelser kan lånes af beboerne til eget brug eller til beboernes overnattende gæster. Man kan højst låne værelserne i 3 dage (3 overnatninger). Er der tale om en længere periode tages det op med fælleshusudvalget.

Pris for lån af et gæsteværelse per nat er 50 kr. (typisk fra kl.12 til kl. 12 næste dag).

Fest arrangørernes gæster har første prioritet til lån af værelse/værelser. Værelset skal dog bestilles i god tid sammen med reservering af lokalerne mindst 2 måneder før.

Booking/reservering: Ved reservering af værelse, tjek først på hjemmesidens kalender om værelset er ledigt. Send derefter en mail til Fælleshusudvalgets ansvarlige, Merete nr. 28 mmjprivat@hotmail.com som straks vil booke værelset i kalenderen. Reservationen vil stå i kalenderen med navn og hus nr. samt V1 og eller V2 samt klokkeslæt for lånet.  (V1=værelse nr.1 og V2= værelse nr.2 som står på døren til værelset.)

Betaling: En måned før lånet af værelset sendes en mail med  opkrævning på beløbet. I mailen opgives samtidig bankkonto og banknummer til indbetalingen, husk at oplyse navn og husnummer.

Nøgler: Nøgler til gæsteværelserne findes i nøgleskabet i fælleshuset. Nøglerne er mærket V1 og V 2. For at få adgang til nøgleskabet bruges Hjorteparkens kode. Efter endt brug og rengøring hænges nøgler tilbage i skabet og dette låses.

Inventar i værelse – hvad skal medbringes: På gæsteværelserne findes en dobbeltsovesofa, et bord, 2 stole, en læselampe og en sengelampe. Der findes dyner, hovedpuder og underlag til sovesofaen. Man medbringer selv sengelinned og håndklæder. På værelserne er der et skab med hylder, bøjler og et spejl til at tjekke om festtøjet sidder rigtigt. Værelse 1 har yderligere et fjernsyn.

Der er badeværelse med bruser lige overfor gæsteværelserne. Husk at det også er et ”offentligt” toilet/badeværelse. Derfor beder vi gæsterne om at tage deres toilettasker og håndklæder med ind på gæsteværelset. På værelset vil der være en knage på døren til det våde håndklæde.

Der er WI FI på værelserne: Netværk: Faelleshus   Adgangskode: Faelleshus060419

HUSK: Brug hovedindgangen. Lås altid hoveddøren. Lås værelset når i forlader det.

Rengøring af gæsteværelser:  Efter endt brug. Fjern alt affald. Udluft værelset, støvsug og vask gulvet samt aftør diverse vandrette flader. Badeværelse rengøres, håndvask, toilet og bruseniche. Toiletspand og håndklæde kurv tømmes og ny plasticpose sættes i. Rengøringsting og toiletpapir findes i det lille skab på væggen.