Scroll Top

Priser for leje af Fælleshus og gæsteværelser

Booking – betaling

Regler for lån se Hjorteparkens ”Regler for leje af fælleshus” på Hjemmesiden og i ”Det hvide Ringbind”.

Man kan reservere fælleshuset og gæsteværelser i forbindelse med dette et år før. Dog kan det bestilles før ved specielle lejligheder, typisk 1½ år før. Man kan max låne fælleshuset og gæsteværelser for 3 dage (3 nætter).

Fest arrangørernes gæster har første prioritet til lån af værelse/værelser. Værelserne skal dog bestilles i god tid, senest 2 måneder før brug. Herefter kan værelser udlånes til andre beboer.

Tjek først på hjemmesidens kalender om det ønskede tidspunkt for lån er ledigt inden i reserverer hos den ansvarlige fra Fælleshusudvalget

Fælleshus og værelser reserveres via en mail til Merete i nr. 28 på hendes mailadresse mmjprivat@hotmail.com. Når mailen er modtaget, vil i straks blive booket i kalenderen. Opkrævning på lånet vil blive sendt via en mail ca. 1 måned før brug, med oplysning om bankkonto nr. og registrerings nr. hvortil beløbet skal sendes. Husk at oplyse navn og husnummer når pengene overføres.

Rengøringsholdet har ansvaret for tilsynet af fælleshuset der skal fremstå rent og ryddeligt til låneren. – Affald skal være fjernet, køleskab og fryser er ryddet, gulve og borde er rengjorte, toiletter er rengjorte. Toiletpapir og køkkenruller, opvaskemiddel og tabs til opvaskemaskine skal ligeledes være i orden.

Regler for hvad der er muligt/ikke muligt at ophænge eller gebærde sig i fælleshuset, se under Hjorteparken Fælleshuset i ”Regler for leje af fælleshus” dokumentet findes på Hjemmesiden og i ”Det hvide Ringbind”.

Eksempler for udlån af Fælleshus m. og u. værelse:

  • En weekend (Fælleshus + 2 værelser) 2 x 24timer pris 500 kr
  • En periode på udlån af Fælleshus (uden værelser) i 12 timer pris 100 kr
  • En periode på udlån af Fælleshus (uden værelser) i 24 timer pris 200 kr
  • Udlån af gæsteværelse per døgn (eller fra kl. 12 til kl. 12 den efterfølgende dag) pris 50 kr